Arcpajzs vírus elleni védekezéshez | Email: info@protokat.com | Telefon: 06 70 40 800 76

Végtermékek 3D nyomtatással.

Egyedi alkatrészek

3D nyomtatás segítségével gyorsan és költséghatékonyan állíthatók elő termék- és alkatrész-prototípusok, melyek jól használhatóak formai és funkcionális vizsgálatokra, hiszen műszaki műanyag alapanyaguknál fogva hasonló tulajdonságokkal bírnak, mint egy tömeggyártásban készült termék.

Az egyedi alkatrészeket indokolhatja a felhasználás jellege is. Elképzelhető például adott felhasználásra egyedileg készített termék, amely összesen egy, vagy maximum néhány példányban készül.

Egyedi alkatrésznek tekinthetőek az olyan alkatrészek is, amelyek valaha nagyobb számban készültek, azonban utángyártásuk valami miatt (jellemzően az eredeti öntőszerszám hiánya) nem lehetséges. Ilyenkor egy fennmaradt mintadarab digitalizálásával újra előállítható a kívánt termék, költséges szerszámozás nélkül.

Kis darabszámú sorozatok

Bizonyos termékek kis darabszámú előállításának legköltséghatékonyabb módja a 3D nyomtatás. A kis darabszám általában vagy eleve kisszámú termékeladást feltételező termék esetén indokolt, de bevett szokás egy tömeggyártásra szánt termék nullszériás sorozatának elkészítésekor is, ahol az első termékek piaci tesztelés céljából kerülnek kiehelyezésre.

Komplex termékek

A 3D nyomtatást, mint gyártástechnológiát indokolhatja a termék összetettsége, ami miatt más gyártási eljárásokkal nem, vagy csak költségesen lenne gyártható az adott alkatrész. Ilyen lehet például a nagy számú alámetszéseket tartalmazó geometriák vagy belső magok esete.

Miért válasszon minket? Tapasztalatunk, kedvező áraink és rövid határidőink meg fogják győzni!

  • Kedvező árak Egyedi vagy kis sorozatszámú termékek, orvosi műszerek alkatrészeit költséghatékonyan állítjuk elő.
  • Tapasztalat Mert építészeti és egyéb makettek gyártásában sokéves gyakorlatunk van
  • Rövid határidők Hazai viszonylatban egyedülálló gépparkkal dolgozunk, a szokásos gyártási határidőknél jelentősen gyorsabban.
  • Komplex szolgáltatások Termékeit nem csak legyárjuk, hanem szükség esetén megtervezzük, átalakítjuk, gyártási tanácsadást is nyújtunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és csináljunk valami nagyszerűt, közösen.