Mi ez?

3D nyomtatási eljárással készítünk kézzelfogható tárgyakat 3D számítógépes modellekből.

A számítógépes modelleket ipari 3D nyomtató berendezéseink vékony rétegekből építkezve készítik el. Ennek az újszerű gyártástechnológiának gyakorlatilag nincsenek geometriai korlátai, bármilyen elképzelhető forma és alakzat legyártható, még olyan geometriák is, ahol a hagyományos technológiák csődöt mondanak.

15 000
legyártott prototípus alkatrész
2 500
előállított alkatrészterv
8 év
gyors prototípusgyártási tapasztalat
700
elégedett ügyfél
50
komplex termékfejlesztési projekt
12 év
termékfejlesztési tapasztalat
Dolgozzon velünk!

Miért válasszon minket?

Erős és tartós alkatrészek
A nyomtatáshoz ABS műanyagot, illetve minőségi fotopolimereket használunk, amelyek kiválóan alkalmasak tartós és ellenálló alkatrészekek elkészítésére.
Kiváló felületkezelhetőség
Amennyiben legyártott modelljeinél további felületkezelésre lenne szükség, erre sokféle lehetősége van. Az elkészült darabok felülete megmunkálható, festhető, bevonatolható. A lehetőségeket illetően vegye fel velünk a kapcsolatot!
A legjobb árak
A gyors prototípusgyártás területének szolgáltatási árait folyamatosan monitorozva törekszünk arra, hogy a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani. A legtöbb esetben 20-50%-kal a piaci árak alatt dolgozunk. Hihetetlen? Kérjen egy árajánlatot!
TUDÁSBÁZIS

A modellkészítéshez használt technológiák

Ipari extrúziós (FDM) eljárás

Extrúziós ipari 3D nyomtatás (FDM) Ez a fajta 3D nyomtatási technológia a gyártandó modell egyes rétegeit olvasztott műanyagból állítja elő. Előnye a széles körű alkalmazhatóság, a műszaki műanyag alapanyag révén elért tartósság és a kedvező ár. Az ipari FDM gyártási eljárás tekintetében a technológia csúcsát jelentő professzionális Stratasys gépekkel dolgozunk, cégünk Magyarországon egyedülálló gépparkkal bír.
ABS alapanyag. Modelljeit tartós, erős műszaki műanyagból készítjük el a maximális megbízhatóság és terhelhetőség érdekében.

Modellek tetszőleges méretben. A nyomtatásnak méretbeli korlátja gyakorlatilag nincsen, nagy méret esetén is nagy pontossággal gyártunk.
+-0.15mm pontosság. A legtöbb esetben garantálni tudjuk a +-0.15mm-es belüli méreteltérést a névleges méretekhez képest
Verhetetlen árak. Ipari minőségű 3D nyomtatás viszonylatában messze a legjobb árakkal dolgozunk az országban

Nagy felbontású 3D nyomtatás (DLP)

Cégünk saját fejlesztésű gépparkkal szolgál ki minden olyan igényt, ahol kifejezetten nagy felbontású egyedi modellek, alkatrészek, öntőminták gyártására van szükség.

Kiváló felbontás. A DLP valamennyi 3D nyomtatási eljárás közül a leghomogénebb felületet adja.
Pazar részletek. Az eljárás kisméretű, részletes formák gyártásában verhetetlen.
Remek árak. Egyéb fotopolimeres eljárásokhoz képest jóval versenyképesebb árakkal dolgozunk

TUDÁSBÁZIS

Gyakori kérdések

Mi az a 3D nyomtatás?
Egy olyan újfajta gyártási eljárás, ahol nagyon kevés kötöttséggel, kézzelfogható formában előállítjuk termékalkatrészeit.
Mennyire tartós a végeredmény?
A 3D nyomtatással készített alkatrészeink sok esetben megközelítik a fröccsöntött darabok tulajdonságait, erősek és tartósak lesznek.
Mennyire lesz használható a nyomtatott darab?
Az általunk gyártott 3D nyomtatott alkatrészek funkcionálisak tudnak lenni. Méretpontosságuknál fogva még azelőtt teljeskörűen tesztelheti termékeit, alkatrészeit, hogy bármit is invesztált volna a gyártásra.
Hogyan tervezzek nyomtatásra?
Ne változtasson tervein semmit! Ipari 3D nyomtató parkunk számára nincs lehetetlen forma, nagyon kevés megkötéssel legyártjuk bármely alkatrészét!
Milyen átfutással dolgoznak?
Igyekszünk nem váratni ügyfeleinket! Árajánlatkérésére legtöbb esetben 24 órán belül választ kap, a gyártást pedig kisebb mennyiségek esetén legtöbbször 3-6 munkanap alatt vállaljuk.