Arcpajzs vírus elleni védekezéshez | Email: info@protokat.com | Telefon: 06 70 40 800 76

Vegye fel a kapcsolatot velünk és keressünk együtt megoldást prototípusgyártási igényeire!

3D nyomtatási eljárással készítünk kézzelfogható tárgyakat 3D számítógépes modellekből.

A számítógépes modelleket ipari 3D nyomtató berendezéseink vékony rétegekből építkezve készítik el. Ennek az újszerű gyártástechnológiának gyakorlatilag nincsenek geometriai korlátai, bármilyen elképzelhető forma és alakzat legyártható, még olyan geometriák is, ahol a hagyományos technológiák csődöt mondanak.

+ 15 000 legyártott alkatrész

+ 2 500 előállított alkatrészterv

+ 10 év 3D gyártási tapasztalat

+ 700 elégedett ügyfél

+ 50 komplex fejlesztési projekt

+ 12 év termékfejlesztési tapasztalat


Miért válasszon minket?

Erős és tartós alkatrészek

A nyomtatáshoz hőre lágyuló műanyagokat, illetve minőségi fotopolimereket használunk, amelyek kiválóan alkalmasak tartós és ellenálló alkatrészekek elkészítésére

Számos gyártási opció

Amennyiben legyártott modelljeinél további felületi munkálatokra, festésre, bevonatolásra lenne szükség, erre sokféle lehetősége van. Az elkészült darabok felületkezelési lehetőségeit illetően vegye fel velünk a kapcsolatot!

A legjobb árak

A gyors prototípusgyártás területének szolgáltatási árait folyamatosan monitorozva törekszünk arra, hogy a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani. A legtöbb esetben 20-50%-kal a piaci árak alatt dolgozunk. Hihetetlen? Kérjen egy árajánlatot


A modellkészítéshez használt technológiák:

Ipari extrúziós (FDM) eljárás

Extrúziós ipari 3D nyomtatás (FDM) Ez a fajta 3D nyomtatási technológia a gyártandó modell egyes rétegeit olvasztott műanyagból állítja elő. Előnye a széles körű alkalmazhatóság, a műszaki műanyag alapanyag révén elért tartósság és a kedvező ár. Az ipari FDM gyártási eljárás tekintetében a technológia csúcsát jelentő professzionális Stratasys gépekkel dolgozunk.

ABS alapanyag. Modelljeit tartós, erős műszaki műanyagból készítjük el a maximális megbízhatóság és terhelhetőség érdekében.
Modellek tetszőleges méretben. A nyomtatásnak méretbeli korlátja gyakorlatilag nincsen, nagy méret esetén is nagy pontossággal gyártunk.
+-0.15mm pontosság. A legtöbb esetben garantálni tudjuk a +-0.15mm-es belüli méreteltérést a névleges méretekhez képest
Verhetetlen árak. Ipari minőségű 3D nyomtatás viszonylatában messze a legjobb árakkal dolgozunk az országban

SLS lézerszinterezés

A hőre lágyuló PA12 alapanyagból gyártó SLS eljárás a 3D nyomtatási technológia magas szintjét képviseli. Segítségével kiválóan erős és tartós alkatrészek hozhatóak létre, amelyek megközelítik a végtermék minőséget. Funkcionális prototípusokhoz, kisszériás készülékházakhoz, pattanókötéseket tartalmazó termékek gyártásához ajánljuk.

Gyártás nagy méretben. Nagy méret esetén is nagy pontossággal és kiváló minőségben gyártunk.
+-0.15mm pontosság. A legtöbb esetben garantálni tudjuk a +-0.15mm-es belüli méreteltérést a névleges méretekhez képest
Verhetetlen árak. Ipari minőségű 3D nyomtatás viszonylatában messze a legjobb árakkal dolgozunk az országban

PolyJet technológia

Cégünk az országban a legkedvezőbb áron vállal 3D nyomtatást Objet/Polyjet technológiával, amellyel nagy méretű és részletes prototípus alkatrészek gyárthatóak kiváló felületi minőséggel és mérettartással. Ajánljuk végterméknek, öntőmintának, akár fröccsöntő szerszám betétnek is. Kiváló optikai tulajdonságú átlátszó alkatrészekre is alkalmas.

Kiváló termelékenység. Nagy méretű és részletes, valamint kiváló felületi minőségű, akár optikai tisztaságú alkatrészekhez a PolyJet a megfelelő választás.
Pazar részletek. Az eljárás nagyméretű, részletes formák gyártásában verhetetlen, köszönhetően a kifinomult eljárásnak és az iparágban legjobbnak számító 16 mikronos rétegfelbontásnak.
Remek árak. Minden más szolgáltatóhoz képest PolyJet eljárás tekintetében jóval versenyképesebb árakkal dolgozunk.

Nagy felbontású (DLP) eljárás

Cégünk saját fejlesztésű gépparkkal szolgál ki minden olyan igényt, ahol kifejezetten nagy felbontású egyedi modellek, alkatrészek, öntőminták gyártására van szükség. A technológia tipikus felhasználási területe a fogtechnika, ékszeripar, audiológia, illetve az ipari mintakészítés területei.

Kiváló felbontás. A DLP valamennyi 3D nyomtatási eljárás közül a leghomogénebb felületet adja.
Pazar részletek. Az eljárás kisméretű, részletes formák gyártásában verhetetlen.
Remek árak. Egyéb fotopolimeres eljárásokhoz képest jóval versenyképesebb árakkal dolgozunk


Gyakori kérdések

Mi az a 3D nyomtatás?

Egy olyan újfajta gyártási eljárás, ahol nagyon kevés kötöttséggel, kézzelfogható formában előállítjuk termékalkatrészeit.

Mennyire tartós a végeredmény?

A 3D nyomtatással készített alkatrészeink sok esetben megközelítik a fröccsöntött darabok tulajdonságait, erősek és tartósak lesznek.

Mennyire lesz használható a nyomtatott darab?

Az általunk gyártott 3D nyomtatott alkatrészek funkcionálisak tudnak lenni. Méretpontosságuknál fogva még azelőtt teljeskörűen tesztelheti termékeit, alkatrészeit, hogy bármit is invesztált volna a gyártásra.

Hogyan tervezzek nyomtatásra?

Ne változtasson tervein semmit! Ipari 3D nyomtató parkunk számára nincs lehetetlen forma, nagyon kevés megkötéssel legyártjuk bármely alkatrészét

Milyen átfutással dolgoznak?

Igyekszünk nem váratni ügyfeleinket! Árajánlatkérésére legtöbb esetben 24 órán belül választ kap, a gyártást pedig kisebb mennyiségek esetén legtöbbször 3-6 munkanap alatt vállaljuk

Nyugodtan bízza ránk prototípusgyártását.
Csináljunk valami nagyszerűt, közösen.