Arcpajzs vírus elleni védekezéshez | Email: info@protokat.com | Telefon: 06 70 40 800 76

Egészségipari termékek 3D nyomtatással.

Orvosi műszerek

Az orvosi műszerek, diagnoszikai és gyógyászati eszközök fejlesztése és gyártása olyan terület, ahol sok esetben nem beszélhetünk magas darabszámokról a gyártási volument tekintve, adott esetben az éves gyártott mennyiség néhány tíz vagy néhány száz darabot tesz ki évente. Ekkora mennyiség esetén jellemzően nem költséghatékony öntőszerszámok készítése például a burkolati elemek elkészítéséhez, 3D nyomtatással viszont gyorsan elkészíthetőek a szükséges alkatrészek pontosan a kívánt számban. A nyomtatott alkatrészek tartósságukat és anyagjellemzőiket tekintve nagyon hasonlóak akár az öntött darabok tulajdonságaihoz, így hosszútávon is használhatóak végtermékként, valós felhasználási körülmények között.

Bemutató modellek

A műtéti tervezés lényeges része egy-egy összetett sebészeti beavatkozásnak. Segítségével a beavatkozást végző szakemberek az érintett testterületről készített MRI vagy CT felvételek segítségével meghatározzák a műtét egyes lépéseit. 3D Nyomtatás segítségével az érintett testtájakról olyan teljesen pontos, kézzelfogható modellek készíthetőek, amelyek hűen reprezentálják a beteget, kizárva bármilyen menet közben felmerülő váratlan helyzetet. A 3D nyomtatással készülő műtéti segédanyagok tehát növelik a beavatkozás hatékonyságát, csökkentik az idejét, amely a műtők rezsióradíjában kifejezve jelentős megtakarítást hozhat. A különböző szervek és szövetek nem páciens-specifikus 3D nyomtatott modelljei az egészségügyi oktatásban juthatnak jelentős szerephez.

Miért válasszon minket?

Tapasztalatunk, kedvező áraink és rövid határidőink meg fogják győzni!

  • Kedvező árak Egyedi vagy kis sorozatszámú termékek, orvosi műszerek alkatrészeit költséghatékonyan állítjuk elő.
  • Tapasztalat Mert építészeti és egyéb makettek gyártásában sokéves gyakorlatunk van.
  • Rövid határidők Hazai viszonylatban egyedülálló gépparkkal dolgozunk, a szokásos gyártási határidőknél jelentősen gyorsabban
  • Komplex szolgáltatások Termékeit nem csak legyárjuk, hanem szükség esetén megtervezzük, átalakítjuk, gyártási tanácsadást is nyújtunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és csináljunk valami nagyszerűt, közösen.