Arcpajzs vírus elleni védekezéshez | Email: info@protokat.com | Telefon: 06 70 40 800 76

Szerelősori szerszámok 3D nyomtatással.

Összeállítási sablonok

Összetettebb összeszerelési feladatoknál gyakori az összeállítási sablonok használata. Ezek olyan geometriai kialakítású, az összeszerelő munkaasztalon jellemzően fixen rögzített elemek, amelyek a terméket a szerelési folyamat (pl. elektronikai komponensek rögzítése) idejére mozdulatlan állapotban fixálják, vagy amelyek több alkatrész egymáshoz viszonyított pozícióját megadják. Az ilyen sablonok szerepe általában a szerelés lényegi felgyorsítása, illetve bizonyos esetekben a sablonok használata nélkülözhetetlen a helyes alkatrészpozíciók biztosításához a szerelés ideje alatt.

Egyedi szerszámok, furatvezetők

Egyedi sablonok, szerszámok, furatvezetők, tárolódobozok és tálcák, valamint egyéb, utólagos megmunkálásokhoz használatos eszközök gyors és pontos legyártására jól használható eljárás a 3D nyomtatás. Az eljáráshoz használt műszaki műanyag alapanyagok tartósan használható eszközöket eredményeznek, melyekkel jelentősen gyorsítható, optimalizálható és gyorsítható

Miért válasszon minket? Tapasztalatunk, kedvező áraink és rövid határidőink meg fogják győzni!

  • Kedvező árak Egyedi vagy kis sorozatszámú termékek, orvosi műszerek alkatrészeit költséghatékonyan állítjuk elő.
  • Tapasztalat Mert építészeti és egyéb makettek gyártásában sokéves gyakorlatunk van
  • Rövid határidők Hazai viszonylatban egyedülálló gépparkkal dolgozunk, a szokásos gyártási határidőknél jelentősen gyorsabban.
  • Komplex szolgáltatások Termékeit nem csak legyárjuk, hanem szükség esetén megtervezzük, átalakítjuk, gyártási tanácsadást is nyújtunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és csináljunk valami nagyszerűt, közösen.