Arcpajzs vírus elleni védekezéshez | Email: info@protokat.com | Telefon: 06 70 40 800 76

Csökkentse Stratasys uPrint, Dimension és Fortus 3D Nyomtatói alapanyagköltségét akár 50%-kal!

Cégünk a svájci iSquared professzionális FDM 3D nyomtató alapanyagok kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az iSquared alapanyagok (modellező- és támaszanyag) minőségi és biztonságos alternatívát kínálnak a gyári OEM Stratasys alapanyagokkal szemben, azoknál messze kedvezőbb árakon.
Az alapanyagainkat használó berendezésekre technikai supportot is nyújtunk! Ezzel kapcsolatos információkért keressen minket bizalommal!

 

Miért válassza Stratasys 3D Nyomtatókhoz ajánlott alternatív alapanyagainkat?

  • 100% kompatibilitás Alapanyagainkat biztonságosan használhatja, géptípustól függetlenül. Alkalmazásuk garanciavesztéssel sem járhat, mivel használatuk detektálhatatlan.
  • Kedvező ár Alapanyagainkhoz a gyári kazettáknál jelentősen alacsonyabb áron juthat hozzá, valamint nincs fizetendő vám és a szállítás is jelentősen kedvezőbb árú. Anyagainkkal folyamatos nyomtató használat mellett megtakarítása évi több millió forintra is rúghat! Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi szívesen készítünk kalkulációt az elérhető megtakarításairól
  • Gyors szállítás Sok esetben raktárról, vagy néhány munkanapon belüli szállítást tudunk vállalni, szemben az OEM (gyári) anyagok több hetes várakozási idejével
  • Plug ‘n’ Play Anyagainkat tekercs+chip összeállításban, vagy akár kazettába szerelve, használatra készen, a gyári alapanyagokhoz hasonló kiszerelésben szállítjuk. Önnek nincs más dolga, mint betölteni őket és indulhat a megtakarítás!
  • Professzionális support és szerviz uPrint, Dimension és Fortus berendezéseihez technikai segítségnyújtást, valamint teljeskörű kellékanyag- és alkatrészellátást biztosítunk. Lehetőség van szervizszerződés kötésére akár garanciális időszak alól már kikerült gépekre is, szerviz alatt álló gépei kieső gyártási kapacitását pedig akár saját gépparkunkkal pótoljuk!

Dimension, uPrint és egyéb Stratasys 3D nyomtatókkal kapcsolatos évtizedes tapasztalatunkra bátran számíthat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és elküldünk Önnek néhány tippet is, amik segítségével átlagos használat mellett önmagában is évi többszázezer forinttal csökkentheti üzemeltetési költségeit. Alapanyagaink használatával pedig további jelentős előnyre tehet szert.

Az Ön berendezésére szabott ajánlatunkért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Stratasys uPrint, Dimensions vagy Fortus 3D nyomtatóval dolgozik, de nem tudja kihasználni a berendezés kapacitásait? Alkalmilag van szüksége FDM 3D nyomtatásra? Használja ki cégünk saját gépparkját, az Ön berendezésének értékesítésében pedig szívesen segítünk!