Arcpajzs vírus elleni védekezéshez | Email: info@protokat.com | Telefon: 06 70 40 800 76

Csökkentse Objet 3D Nyomtatói alapanyagköltségét akár 50%-kal!

Cégünk a svájci iSquared AG által fejlesztett és gyártott professzionális Objet/PolyJet 3D nyomtató alapanyagok kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az iSquared alapanyagok (modellező- és támaszanyagok) minőségi és biztonságos alternatívát kínálnak a gyári OEM Stratasys/Objet alapanyagokkal szemben, azoknál messze kedvezőbb árakon.
 

Az alapanyagainkat használó berendezésekre technikai supportot is nyújtunk! Ezzel kapcsolatos információkért keressen minket bizalommal!

Miért válassza az iSquared Objet/Polyjet alapanyagait?

  • Kiváló minőség Alapanyagainkat a svájci iSquared AG fejleszti és gyártja kizárólag Objet/PolyJet 3D nyomtatók számára. Ezek az anyagok évek óta vállalatok százainál bizonyítanak világszerte.
  • 100% kompatibilitás Alapanyagainkat biztonságosan használhatja, géptípustól függetlenül. Használatuk semmilyen kockázatot nem jelent a gépre nézve, alkalmazásuk pedig garanciavesztéssel sem járhat, mivel használatuk detektálhatatlan.
  • Plug ‘n’ Play Anyagainkat használatra készen, a gyári alapanyagokhoz hasonló kiszerelésben szállítjuk, Önnek nincs más dolga, mint betölteni őket és indulhat a megtakarítás!
  • Kedvező ár Alapanyagainkhoz a gyári kazettáknál jelentősen alacsonyabb áron juthat hozzá. Nincs fizetendő vám és a szállítás is jelentősen kedvezőbb árú. Anyagainkkal folyamatos nyomtató használat mellett megtakarítása évi több millió forintra is rúghat! Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi szívesen készítünk kalkulációt az elérhető megtakarításairól
  • Gyors szállítás Sok esetben raktárról, vagy néhány munkanapon belüli szállítást tudunk vállalni, szemben az OEM (gyári) anyagok több hetes várakozási idejével
  • Professzionális support és szerviz Objet/Polyjet berendezéseihez technikai segítségnyújtást, valamint teljeskörű kellékanyag- és alkatrészellátást biztosítunk. Lehetőség van szervizszerződés kötésére akár garanciális időszak alól már kikerült gépekre is, szerviz alatt álló gépei kieső gyártási kapacitását pedig akár saját gépparkunkkal pótoljuk!

Az Ön berendezésére szabott ajánlatunkért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Polyjet 3D nyomtatóval dolgozik, de nem tudja kihasználni a berendezés kapacitásait? Alkalmilag van szüksége Polyjet nyomtatásra? Használja ki cégünk saját gépparkját, az Ön berendezésének értékesítésében pedig szívesen segítünk!