Arcpajzs vírus elleni védekezéshez | Email: info@protokat.com | Telefon: 06 70 40 800 76

Gyártósori sablonok 3D nyomtatással.

Öntőszerszámok

3D nyomtatási eljárással közvetlenül gyárthatóak olyan szerszámok, amelyek hagyományosan csak költséges CNC marással vagy mesterdarab elkészítése után negatív formavétellel készíthetőek el. Ide tartoznak például az olyan öntőformák, amelyek műgyanta öntésre alkalmasak. A szokásosan használt szilikon vagy gumi öntőszerszámmal szemben a műszaki műanyagból készült öntőszerszám jóval tartósabb, így az egységnyi öntött termék előállítási költsége az említett módszereknél jóval alacsonyabb lehet. Bizonyos termékek esetén és körülmények között fröccsszerszám-betét nyomtatása is lehetséges 3D nyomtatási eljárással.

Vákuumszerszámok

A 3D nyomtatás egy másik jellemző szerszámozási felhasználása az ún. vákuumformázáshoz használt szerszámok elkészítése, ebben az esetben a 3D nyomtatott minta adja a vákuumozott fólia által felveendő formát. A felhasználás tipikus esetei a különböző termékcsomagolások, bliszterfóliák elkészítése.

Kivágó formák

Digitális gyártással hatékonyan készíthetőek egyszerű kivágó formák is. Az ilyen formák felhasználására élelmiszeripari példák a különböző kekszek, mézeskalácsok tésztai szaggatására szolgáló termékek

Miért válasszon minket? Tapasztalatunk, kedvező áraink és rövid határidőink meg fogják győzni!

  • Kedvező árak Egyedi vagy kis sorozatszámú termékek, orvosi műszerek alkatrészeit költséghatékonyan állítjuk elő.
  • Tapasztalat Mert építészeti és egyéb makettek gyártásában sokéves gyakorlatunk van
  • Rövid határidők Hazai viszonylatban egyedülálló gépparkkal dolgozunk, a szokásos gyártási határidőknél jelentősen gyorsabban.
  • Komplex szolgáltatások Termékeit nem csak legyárjuk, hanem szükség esetén megtervezzük, átalakítjuk, gyártási tanácsadást is nyújtunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és csináljunk valami nagyszerűt, közösen.