Arcpajzs vírus elleni védekezéshez | Email: info@protokat.com | Telefon: 06 70 40 800 76

Prototípusgyártás, de máshogy.

Legyen szó tervezésról vagy gyártásról, mi a megoldásra fókuszálunk.

Tapasztalat

Olyan kreatív mérnökiroda vagyunk, ahol az Ön terméke van középpontban. A víziót Ön szállítja, mi pedig megtaláljuk az utat hozzá. Dolgozzunk együtt, csináljunk valami nagyszerűt közösen.

Az évek során a legnagyobb magyarországi vállalatok bíztak meg a munkánkban. A bizalmukra büszkék vagyunk, de ezután is folyamatosan keressük a kihívásokat.
Reméljük, hogy jövendőbeli megrendelőink között az Ön vállalkozását is üdvözölhetjük!

Kihívások

A mérnöki szolgáltatás és prototípusgyártás területén eltöltött éveink tapasztalata, hogy számtalan kiváló ötlet születik nap mint nap az ihletett fejekben, amelyek termékké alakítva sikert arathatnak a saját piacukon. Azt, hogy ez nem így történik, hogy számtalan akadály gördül a megvalósítás elé, legtöbbször annak köszönhető, hogy egy termék tervezése és gyártása rendkívül összetett kompentenciákat igényel a mérnöki tudományokban, a CAD tervezésben, gyártástechnológiákban és még egy sor egyéb területen.

Megoldás

Nekünk meggyőződésünk, hogy mindezekkel nem Önnek kell törődnie. Legyen Ön kiváló szakember a saját területén, a prototípusgyártást pedig bízza ránk. Mi minden esetben a megoldásra fókuszálunk és nem a problémára. Nem visszük be az erdőbe, hanem vezetjük a kezét. Jó termékéből kiváló terméket faragunk. Vegye fel a kapcsolatot velünk és ismertessen meg a munkájával. Mindenkinek van egy jó termékötlete. Az Öné micsoda?

Híreink

Hírek a PROTOKAT háza tájáról és a 3D Nyomtatás világából.

Hogyan árazzunk a 3D nyomtatásban?

Mike Mocerani, a MakerOS alapítója és ügyvezető igazgatója szerint az additív gyártástechnológiákkal foglalkozó cégek jelentős része nem megfelelően számítja ki az árát az általa végzett szolgáltatásnak. Mike korábban 3D nyomtatással foglalkozott,öt éve végez kutatást az Read more…

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ossza meg velünk gyártási, tervezési kihívásait!

Látogasson el hozzánk

Egyeztetett időpontban a Budapest XI. Fehérvári út 132-144. alatti címünkre.

Hívjon minket

+36 70 40 800 76
H-P 10:00-17:00

Gyors üzenet